Pijany Kopernik/ śliwkowe
Biszkopt czekoladowy, Masa budyniowa łączona z alkoholem, Śliwki z rumem, Bita śmietana
Biszkopt czekoladowy, Masa budyniowa łączona z alkoholem, Śliwki z rumem, Bita śmietana
Jasny biszkopt, Bita śmietana, Toffi, Orzechy archaidowe
Biszkopt czekoladowy, Bita śmietana, Rodzynki, Orzechy, Beza
Spód biszkopt makowy, Mus pomarańczowy, Brzoskwinie, Galaretka pomarańczowa, Jasny biszkopt, Śmietana z kokosem
Biszkopt ciemny i jasny, Śmietana
Jasny biszkopt, Ananas, Śmietana z migdałami
Biszkopt czekoladowy, Masa mascarpone z twarogiem, Porzeczka, Śmietana
Biszkopt makowy, Śmietana, Jasny biszkopt
Biszkopt jasny, Bita smietana
Jasny biszkopt, Słonecznik prażony na miodzie z mlekiem
Mus cytrynowy, Gakaretk malinowa, Jasny biszkopt
Spód miodowy, Masa toffi z orzechami, Jasny biszkopt, Karmel
Jasny biszkopt, Bita śmietana z kokosem
Biszkopt czekoladowy, Pianka cytrynowa, Galaretka agrestowa, Wiśnie, Ptasie mleczko, Krem czekoladowy.
Toffi, herbatniki, bita śmietana, wiśnia, galaretka.
Biszkopt piaskowy mieszany, bita śmietana, kocie jezyczki połączone z kawą, galaretka agrestowa.
Biszkopt czekoladowy, Masa czekoladowa, Wiśnie, Nasacz z wiśni, Galaretka wiśniowa.
Biszkopt babkowy, owoce ( gruszka albo wiśnia), krem karpatkowy.
Miodowe ciasto, Masa budyniowa, Jasny biszkopt, Czekolada.
Jajka, mąka, cukier, margaryna, mak, bakalie.
Ciemny biszkopt, krem toffi, wykończony rodzynkami i skórką kandyzowaną polane czekoladą.
Biszkopt jasny, jabłka prażone z galaretką, bita śmietana, herbatniki.
Ciasto miodowe, krem karpatkowy, orzechy z miodem.
Ciasto kruche, jabłka z cynamonem, wykończone pudrem.
Ziarna pieczonego słonecznika z masą krówkową, jasny biszkopt, bita śmietana, herbatniki namaczane rumem, wykończone czekoladą.
Jajka, mąka, cukier, twaróg, budyń , mleko , czekolada, rodzynki.
Jajka, mąka, cukier, twaróg, budyń, brzoskwinie.
Spód sernika jest z biszkoptu czekoladowego.
Jajka, mąka, cukier, margaryna, budyń , mak.
Jasny biszkopt, pianka śmietankowa, owoce, galaretka.
Jasny biszkopt, bita śmietana , masa toffi z płatkami migdału.
Biszkopt ciemny, masa kawowo – waniliowa, z likierem amaretto, wykończenie okrągłe biszkopty nasączone alkoholem - polane czekoladą.
Ciemny biszkopt, w środku ciasta są roladki z owocami , bita śmietana.
Jasny biszkopt, Masa cytrynowa, Cistaka, Dżem brzoskwiniowy.
Biszkopt czekoladowy, Bita śmietana, Nasacz z wiśni, Krem kawowy.
Biszkopt łaciaty, Delicje, Pianaka agrestowa, Bita śmietana, Gaalretka agrestowa.
Biszkopt ciemny, wiśnie.
Maliny, śmietana i świeża truskawa. 3 poziomy na efektownej ramie.
Biszkopt makowy, bita śmietana.
Biszkopt jasny , krem krówkowy , bezy , bita śmietana.
Biszkopt czekoladowy, Bita śmietana, Nasacz z wiśni, Krem kawowy.
Piekę na dwóch różnych formach:
1. 390 X 235 X 70 cm (blacha fakturowana czarna)
2. 350 X 280 X 60 cm
© Elżbieta Swatkowska Gorzów Wlkp. • Cukiernia • Catering • Facebook | Google+
Interaktywność od Elemanti Agencja MultiReklamy ™